ОПАШКАТА ЗА КОСА! ТОТАЛЕН ХИТ ЗА 2011!

Опашката за коса разби всички аксесоари за коса през тази година. Пера в косата, диадеми – НЕ, опашката за коса просто завладя напълно коафьорите. Много известни стилист предпочетоха опашката за коса вместо официалните кокове или палавите къдрици. И защо? Защото опашката за коса съчетава и официалното и шик излъчване с по-небрежното и по-секси излъчване.

И ето защо опашката като прическа и опашката за коса като аксесоар могат да бъдат видяни навсякъде от червения килим до модните подиуми, като точно сега класическата опашка преоткрива себе си и за пореден път доказва, защо е нашето най-бързо решение не само при проблеми с косата, а при избора за прическа за специален и важен за Вас повод.

До скоро много малко звезди си позволяваха да се възползват от опашките за коса за официално събитие. Опашката бе възприемана за спортна прическа и определено за прическа, която е доста далеко от червения килим.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Но през 2011 опашката и още по-конкретно опашката за коса обра всички овации. Започвайки с Ким Кардашиян, която наложи опашката за коса като един от най-модерните в момента аксесоари, показвайки се на най-различни събития с опашка за коса, минавайки през актрисите Ема Робъртс и Мегън Фокс и завършвайки с наскоро нашумялата певица Селена Гомез.

Опашката за коса на Ким
Опашката за коса на Ким


И за разлика от очакванията на повечето жени опашката за коса продължава стремглаво своя триумф нагоре и през наближаващия есенно-зимен сезон. Може да изглежда учудващо, но е факт, че опашката за коса е неотменим и доста предпочитан елемент в прическите на модния подиум за колекциите есен/зима 2010/2011 на едни от най-големите дизайнери.


За да бъдете в крак с модата просто се свържете с нас! А защо с нас ли? Защото съвършената опашка е дълга, гъста и красива и точно такава опашка Ви предлагаме ние. Нашата опашка за коса е от изкуствен косъм, но ще Ви предложи всичко, което можете да желаете от една опашка за коса и то на най-ниската в момента цена.

Опашката за коса на Селена Гомез
Опашката за коса на Селена Гомез

Comments are closed.