СМЕСЕНА ОПАШКА ЗА КОСА

Обичате да носите косата си на опашка, но търсите малко повече обем и дължина и се чудите вече доста време каква да опашка да изберете: от естествен или изкуствен косъм. Ние ви предлагаме и трети вариант – смесена опашка.
СМЕСЕНА ОПАШКА ЗА КОСА – САМО СЕГА ЗА 120 ЛВ !!!
Ще си кажете „Защо пък смесена опашка?”. Отговорът е много прост – смесената опашка е съставена от 50% естествена коса и 50% висококачествена синтетика. Тя е съчетание на достъпната цена на изкуствената опашка и високото качество на естествената коса. Смесената опашка е най-новото допълнение към опашките и вече набира огромна популярност сред дамите.
Ако заложите на изкуствената опашка, ще ви излезе доста по-евтино от естествената. Косата ви ще бъде перфектно гладка, без щръкнали косъмчета, но пък няма да може да я сушите, изправяте, къдрите или боядисвате. Ако заложите на по-скъпата, но и по-качествена опашка от естествена коса, ще можете да променяте визията си всеки ден – права, къдрава, каквато пожелаете. А може и да я боядисвате.
Но знаем, че вие търсите високо качество на приемлива цена. Подобно на естествената коса, спокойно може да я сушите със сешоар, изправяте с преса или къдрите с маша. Тя ви дава свободата да експериментирате. С нея всеки ден ще сте каквато пожелаете – с перфектно права коса или с чудесни къдрици. Единственият й недостатък е, че не може да се боядисва, затова пък предлагаме разнообразие от цветове: светло рус, тъмно рус, светло кестеняво, кестеняво, тъмно кестеняв и черен. Опашките, които ние предлагаме, са с дължина 60 см, а теглото им е 110 гр. Колкото до цената – тя е просто неустоима – само 100 лв. Когато навън е влажно или вали косата леко се начупва или накъдря. Съвсем като истинска е!

Смесена опашка за коса - #1-черна, #2-тъмно кестенява, #4-кестенява, #6-светло кестенява, #14-тъмно руса, #613-светло руса

Смесена опашка за коса – #1-черна, #2-тъмно кестенява, #4-кестенява, #6-светло кестенява, #14-тъмно руса, #613-светло руса

Смесената опашка за коса е най-доброто решение за вас, защото е с перфектно качество и достъпна цена. С нея ще се чувствате по-самоуверена и няма да останете незабелязана!