ПЕРФЕКТНАТА КОНСКА ОПАШКА

Перфектната конска опашка въобще не е трудна за постигане цел. Тя е изключително лесна за направа и стои супер както на права, така и на къдрава коса. Тя открива лицето, оформя скулите и издължава очите. Също така разкрива врата и раменете – любима част на мъжете.  Затова не се учудвайте, че зведи като Ким Кардашиян, Никол Шерцингер, Джесика Алба и Меган Фокс залагат на тази прическа. Всъщност огледайте се по улиците колко много момичета носят косата си вдигната на опашка. Ако все пак срещате някакви затруднения, ето няколко съвета за направата на перфектната конска опашка с малко усилия.опашка за коса

На всички ни е ясно, че обикновеното връзване на косата понякога изобщо не е достатъчно, за да се получи опашката добре. Затова най-важното нещо е косата да е разресана много добре преди да я вържете отзад на тила. Ако желаете повече обем, тупирате леко косата преди да сте я вързали. Не бива да забравяте, че косата трябва да е чиста, за да се получи перфектна конска опашка. Друг съвет, който трябва да запомните, е да не връзвате косата прекалено стегнато. Всички знаем онова неприятно усещане, когато вечер махнем ластика и докоснем косата си. Все едно е нечия друга коса. Когато вече сте вързали косата на опашка пригладете я назад с гребен с тесни зъбци, предварително напръскан с лак. По този начин ще фиксирате прическата и тя ще издържи по-дълго. Ако имате някой непокорен стърчащ кичур, просто го закрепете с фиби, за да не ви дразни.

Конската опашка е перфектната прическа за настъпващата есен. Защо ли? Защото косата няма да Ви влиза постоянно в очите и вятърът няма да Ви разваля прическата. А ако си мислите, че ще сте скучна всеки ден с една и съща прическа вижте следващото видео, където са показани 6 разновидности на конската опашка, коя от коя по-интересна. Коя Ви допадна най-много?

https://www.youtube.com/watch?v=_urESj8LX30#t=60

perfektnata-konska-opashka

Comments are closed.