ЕСТЕСТВЕНА ОПАШКА ИЛИ ИЗКУСТВЕНА?

Доста често при официално събитие или някаква специална среща се чудим какво да направим с косата си, за да изглежда тя по най-невероятния начин, за колкото се може по-кратко време. Писнало ни е от прическата, която носим постоянно в ежедневието и искаме да разнообразим. Най-доброто решение е да я вържем на опашка – хем лесно, хем модерно, а какво по-хубаво от това, ако е дълга и се вее свободно, като придава сексапил и женственост на всяка представителка от нежния пол.
Но, за съжаление, не всички коси са гъсти, обемни и с дължината, която искаме. Затова може да разчитаме на удълженията за коса, като сами трябва да преценим дали да е с естествен или с изкуствен косъм, за да изглежда опашката ни зашеметяващо и да сме в крак с модните тенденции!
За да Ви помогнем, по-лесно да решите каква опашка бихте искали, ще Ви представим предимствата и недостатъците както на естествената, така и на изкуствената опашка за коса.

ОПАШКА ЗА КОСА HAIRPRO

ОПАШКА ЗА КОСА HAIRPRO

Нека започнем с естествената опашка: тя е доста по-качествена от изкуствената, но е и по-скъпа. За радост на почитателките на естествения косъм, в последно време, заради големия интерес и търсене на пазара, цените им се понижават и са напълно достъпни за всяка дама. Предимствата са доста повече, отколкото недостатъците. Хубавото при естествената опашка е, че може да я боядисвате, къдрите, изправяте – каквото Ви хрумне, само трябва да развихрите въображението си! Има обаче едно малко недостатъче – при влажно време, дъжд, тя е като естествената коса и се начупва. Но както знаем, всеки минус има и плюс в себе си – по този начин косата стои естествена и привлекателна, какво като е малко вълниста.
Що се отнася до изкуствената опашка: тя е доста по-евтина от естествената и както вече знаем доста по-качествена, отколкото преди време. Хубавото на изкуствената опашка е, че дори и при дъжд и вятър, тя не се начупва и накъдря, така че е перфектна за дамите, които не искат да виждат и една гънка по скъпоценната си коса, които си падат по идеално изправения и гладък косъм. Недостатъкът при нея е, че се износва по-бързо от естествената, не можем да я боядисваме, изправяме или къдрим.
И така, нека обобщим – естествената опашка е по-добра като цяло, но всичко зависи и от гледната точка, така че Вие решавате, дами! Каквато и опашка да изберете – изкуствена или естествена знайте едно: винаги ще изглеждате зашеметяващо, модерно и ще грабвате мигновено погледите на мъжете!

Comments are closed.