ОПАШКАТА, СПЛЕТЕНА НА ПЛИТКА

Няма две мнения – опашката, определено се нареди на почетната стълбичка за най-модерни прическите за 2011, а сещайки се и за предложенията на топ коафьорите за този зимен сезон, опашката започва 2012 година и като една от най-предпочитаните прически. Очакваме с нетърпение да видим изборът за новогодишни прически на нашите родни звезди и на тези от Холивуд, като сме на 100% сигурни, че голяма част от тях ще са избрали именно опашката или опашката за коса за своя прическа.

Опашката на Блейк Лавли, сплетена на плитка

Опашката на Блейк Лавли, сплетена на плитка

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 !

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Но сега докато тръпнем в очакване, ще Ви предложим един друг вариант на опашката, която също бе доста предпочитана от известните личности. Актрисата Блейк Лавли изключително често се доверяваше на опашката, сплетена на плитка, и защо ли?
Не веднъж Ви показахме колко красиво изглежда опашката като аксесоар, колко шик и изискван вид придава.
Сега обаче какво ще кажете Вие за опашката, сплетена на плитка? Според нас Блейк Лавли не случайно бе обявена за модна икона през 2011. Младата актриса успява наистина да напива красивото в модните тенденции било то за дрехи, обувки или прически. Опашките, сплетени на плитка, бяха хит отвъд океана благодарение на нея и не само. Опашката за коса, когато е сплетена на обикновена плитка или на арабска или египетска плитка, изглежда зашеметяващо.

Сплетете своята опашката и бъдете звезда!

Сплетете своята опашката и бъдете звезда!

Вярно е, че придава по-младежко излъчване, но защо пък не? Изпробвайте и Вие. Сплетете вашата опашка за коса на плитка и ще разберете, защо младата актриса и певица Фърги се е доверила именно на опашката, сплетена на плитка за своя прическа.

Comments are closed.