ОПАШКАТА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

След като опашката тотално се наложи като една от най-модерните за последните няколко сезона прическа, е време да докажем думите си с няколко примера как опашката успя и да завладее червения килим в Холивуд.
Много известни звезди избраха именно опашка с или без опашка за коса като аксесоар като своя прическа за много важни събития. Опашката обаче може да сте фризира в много коренно различни видове и стилове. Започвайте от винаги модерната права конска опашка, минавайки през опашката леко накъдрена и през разрошените ниско долу прихванати наедна страна опашки.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Бионсе

Опашката на Бионсе


Да хвърлим поглед към избора на една от най-харесваните певици в световен мащаб – Бионсе. Тя се е пряла на опашката като прическа за едно от най-големите музилни събития за 2011. Нейният избор е прихваната по-долу опашка, естествено къдрева, тъй като певицата е избрала да се придържа към естествения вид на косата си. Изглежда толкова елегантна и женствена с опашката, тъй като тази прическа й помага да подчертае голите си рамене и шията си.
Опашката на Аналин МакКорд

Опашката на Аналин МакКорд


Една акстриса, известна с ролята си в сериала 90210, Аналин МакКорд обаче избира опашка в един по-закачлив и по-младежки стил. Прихваната високо горе, но не права конска опашка, а леко завита в крайщата си, този вид опашка й позволява да покаже наистина младостта си и нежното й лице. Харесва ли Ви?
Но въпреки всичко правата, дълга конска опашка е винаги тотален хит! И нека подкрепим думите си с най-перфектният избор на певицата Фърги за прическа за музикалните награди през 2011.

Опашката на Фърги

Опашката на Фърги


Никога няма да сгрешите, ако решите да се доверите за каквото и да е събитие на конската опашка. Дали на червения килим или на друго официално събитие този вид опашка, най често с опашката за коса заради дължината, която ни предоставя като аксесоар, е несъмнено правилен избор! Оформена за секунди, конската опашка ще Ви направи неотразима и повярвайте ни, няма да останете незабележима.

Comments are closed.