ОПАШКАТА НА НИКОЛ ШЕРЦИНГЕР

Представяме Ви Никол, вързана на опашка, за една от рекламните фотосесии на Ламборджини за изминалата 2011.

Опашката за коса на Никол

Опашката за коса на Никол


Безпорно една от най-красивите жени на планетата Никол изглежда наистина зашеметяващо на снимките с опашката за коса, която и просто наистина допълва изцяло визията за снимките. За пореден път стилистите са се доверили на опашката като прическа за една от наистина най-запомнящите се и впечатляващи фотосесии за 2011.

Красивата певица блести не само с красотата си, а и стилната визия включваща изключителен аутфит и дълга права опашка за коса. Този път стилистите не са наблегнали толкова на грума, колкото на прическата, като виждаме колко голямо внимание се обръща именно на опашката за коса.

Опашката на Никол

Опашката на Никол


Изглежда красиво нали? Ние Ви предлагаме да се сдобиете с Ваша опашка за коса, ако желаете от естествена коса, ако желаете от високо качество синтетика.

Изборът е Ваш, но е задължително както през изминалата 2011, така и през тази 2012 да имате поне една опашка за коса, за да сте в крак с модата.

И не само заради модните тенденции бъдете просто по-различни и по-забележима с красива, дълга и гъста опашка за коса! Изберете Вашата опашка за коса тук, защото ние предлагаме най-голямото разнообразие от модели опашки за коса!

Опашката на Никол

Опашката на Никол

Comments are closed.