ОПАШКАТА И ЗВЕЗДИТЕ

Опашката просто остана ненадмината през последните няколко сезона. Голяма част от звездите на Холивуд предпочетоха именно опашката като прическа за изключително важни събития. През последните месеци разгръщайки списанията със сигурност сте останали очаровани точно от опашките на звездите и как именно тази проста на вид прическа е абсолютно подходяща както за ежедневието така и за червения килим.
Звезди от ранга на Риана, Бионсе, Блейк Лавли напоследък се доверяват именно на опашката като прическа, като естествено често прибягват и до малките хитрости като опашките за коса, тъй като не всеки е роден с дълга, гъста и красива коса. И поредното доказателство как опашката царува навсякъде и сега е време и Вие да си изберете дали да се сдобиете с опашка за червения килим като Бионсе, опашка за парти като Ел Макферсън, опашка за музикални клипове като Сиара или опашка за всеки ден като Блейк Лавли.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 !

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Фърги с опашка

Фърги с опашка

Може би по скоро парти опашка като на Фърги. Именно певицата бе забелязана в Холивуд на 21.11.2011 с права, дълга, високо вдигната шик опашка, отивайки към едно от най-важните партита за годината. И то именно нашият стил опашка е избрала певицата – конска опашка, около която е увит дебел кичур от косата й. Зашеметяща и изключително женствена Фърги успя да обере погледите на всички присъстващи, естествено с малко помощ от опашката й за коса. Съчетанието от красиви дълги, блестящи обеци, опашката за коса и зашеметителните обувки на Кристиан Лабутен закова погледите към певицата.
Красотата се крие именно в детайлите – красиво бижу, шикозни обувки или просто една уникално изглеждаща опашка за коса! Вие изберете!

Фърги

Фърги

Comments are closed.