ОПАШКАТА ЗА КОСА И СИАРА

Опашката за коса несъмнено е сред любимите аксесоари не само на всяка жена през 2011, а на всички звезди. Опашката като прическа и опашките за коса са сред топ прически за сезон есен/зима 2011/2012. Топ коафьори затвърдиха силното влияние на опашките, като този вид прическа бе най-честият им избор за прическа в ревютата този сезон.
Повлияна от световната мода в момента и певицата Сиара се появи с дълга, плътна и права опашка на откриването на Парижката седмица на модата. Прелестната й опашка за коса в съчетание с най-модерната тенденция в гримирането – “котешките очи” просто зашеметиха всички присъстващи на събитието. Сиара е винаги в крак с модата и въпреки че опашките за коса като аксесоар и опашката като прическа се налага официално през този сезон, певицата реши да изпревари всички.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Сиара

Опашката на Сиара

А защо ли решиха топ коафьорите да наложат опашката през този сезон? Въпрос, на който може би едва ли ще ВИ дадем точен отговор, но имаме няколко предположения. Първо, опашката е лесна за оформяне, непретенциозна и същевременно женствена и шик прическа, а опашката за коса от своя страна невероятен аксесоар, даващ възможност на всяка жена да се сдобие мигновено с дълга, гъста и права опашка като на звездите. Второ, опашката е уникално съчетание между висша мода и ежедневния живот – всяка дама може да се почувства част от червения килим и то само с помощта на една проста прическа като опашката. И трето – погледнете Сиара! Опашката за коса ни придава звездно излъчване!
А Вие, момичета, не се лишавайте от една невероятна визия, а поръчайте сега на 0892 077 074 опашка за коса!

Опашката за коса и Сиара

Опашката за коса и Сиара

Comments are closed.