ОПАШКАТА ЗАВЛАДЯ И ЕСЕНТА И ЗИМАТА!

Опашката като прическа и опашката за коса са най-идеалният избор за лятото. Всички момичета знаем, както е чуствтото в топлите дни и нощи да си със пусната коса. Опашката е единственият ни вариант в тези горещи дни да се чустваме комфортно, когато се забавляваме или сме просто на плаж. Високо вдигнатата опашка, с или без допълнително прикрепена опашка за коса, бе спасението ни в жегите и то още повече – опашката бе най-модерната прическа за лято 2011.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Нели Фуртадо с модерната за сезона опашка за коса

Нели Фуртадо с модерната за сезона опашка за коса


Но за учудване опашката продължава да властва на модната сцена. Завладяла е и сцената за сезон есен/ зима 2011/2012 и опашката и опашката за коса са част от повечето предложенията на всички известни коафьори. Може би мотото, което всички се опитват да наложат в момента е, забавлявайте се повече, а не стойте вкъщи пред огледалото с часове да оформяте модерни прически. Всяка жена желае точно това!
И защо не просто да вземем един ластик и за секунди да си хванем косата на опашка, вместо с часове да изправяме или къдрим косите и да се ядосваме, че не се получава желаната от нас прическа.
Дали просто ще си оформим една конска опашка високо вдигната горе или ще добавим за още няколко секунди една от нашите опашки за коса е Ваш избор. Но запомнете, че дали просто опашка или с опашка за коса времето, което ще отделите е не повече от минута – две.

Джей Ло с опашка

Джей Ло с опашка


Новата тенденция в прическите – опашката с или без опашка за коса – приканва всички момичете и жени да отделят повече време за семейството си, за приятелите и близки, за забавление! Откъснете се от огледалото вкъщи и безбройните часове в опити да оформите желаната прическа! Просто се последвайте модните тенденции и този път и се възползвайте от чара на опашката!

Comments are closed.