И ОТНОВО ОПАШКА!

И опашката като прическа е отново под прожекторите. Главната роля във филма “Бъдете модерни с опашка за коса” се играе от една от най-известните манекенки Ел Макферсън. И ето че вдъхновени от наистина зашеметящата й визия не само заради опашката за коса, а и заради изключително красивата й блестяща рокля е ред на следващата ни статия. 

Може и да ставаме леко досадни с множеството ни статии за опашките за коса, но когато модата диктува, кои сме ние, че да й се опълчим. Топ коафьорите със сигурност си знаят работата и щом те казват – ОПАШКА ЗА КОСА, ние даваме пълен напред и продължаваме с примерите си за известни личности довери ли се на опашката за коса като аксесоар.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Много често ще забележите чуждестранна или българска звезда с красива, дълга и гъста опашка. Наистина прекрасна прическа. Но нали не се заблуждавате, че тези така уникално изглеждащи опашки са техни. Напълно естествено е да се прибягва до малки хитринки като опашката за коса, когато говорим за известните личности, които трябва да са винаги различни и бляскави. 

Опашката за коса на Ел Макферсън

Опашката за коса на Ел Макферсън

Това може би е причината и така бързо и лесно да се наложи опашката за коса като топ аксесоар за 2011. Истината е, че няма по-практичен и същевременно толкова красиво и провокативно изглеждащ аксесоар като опашката за коса. Опашката за коса се поставя за 1 минута както лента за коса, диадема или шнола, а променя коренно визията на една жена.

За нас е неоспорим факт, че опашката за коса е един от най-революционните аксесоари за коса за 21век. Без нужда от безкрайни часове в салони, без професионални умения Вие сама можете да бъдете каквато пожелаете с нашите опашки за коса!  Убедете се сами!

Comments are closed.