Защо да изберем смесена опашка за коса?

Опашката за коса е сред най-актуалните аксесоари за коса. Благодарение на нея, винаги ще имате дълга и гъста опашка за броени минути. С този чудесен аксесоар ще заприличате на истинска холивудска звезда!
Дотук добре, но идва и един момент, когато се чудите каква опашка да изберете – естествена или изкуствена. Естествената опашка е податлива на изправяне, сушене, къдрене и боядисване, но и цената й не е за подценяване. Изкуствената опашка от своя страна е много по-евтина, но не можете да я изправяте, къдрите или боядисвате.

Опашки за коса

Смесена опашката – за лесна и красива прическа

Какво ще кажете ако Ви предложим компромисен вариант: смесената опашка за коса. Тя съдържа 50% естествена коса и 50% висококачествена синтетика. Косата може да се къдри и изправя, а цената й е доста примамлива. Единствено не може да я боядисвате.

Основните предимства на смесената опашка за коса са цената и възможността да я подлагаме на термална обработка. Цената й е в златната среда – между естествената и изкуствената.
Смесената опашка за коса Ви предоставя възможност да експериментирате с нея. Може всеки ден да сте с различна прическа – един ден с права коса, един ден с къдрава. Вариантите са много, а идеите в Интернет са безброй. Единственият й недостатък както споменахме е, че не може да се боядисва, но сред голямото разнообразие на цветове ще намерите подходящия цвят.
Смесената опашка за коса е перфектното съчетание на качеството на естествената коса и примамливата цена на изкуствената. С нея винаги ще сте стилна, елегантна и женствена!

Comments are closed.